Spring naar content

Archief

april 2008

 • Stichting ‘Zo Hoort Het' wint Kinderkroon 2008

  18 april 2008, Persbericht Stichting Kinderpostzegels

  Stichting Kinderpostzegels Nederland reikt onderscheiding uit aan Stichting 'Zo Hoort Het' Leiden, 18 april 2008 - Stichting ‘Zo Hoort Het' is uitgeroepen tot de winnaar van de Nati..

 • Lusten koeien melk?

  14 april 2008, Campina

  Ga het vragen op de Campina Open Boerderijdag op 12 mei! Op Tweede Pinksterdag, 12 mei, organiseert Campina voor de derde keer de Open Boerderijdag. Een groot landelijk evenement waar u samen met uw ..

 • Kom naar de Buiten Speelplaats Groeneveld op 12 mei!

  14 april 2008, Ministerie van LNV

  Op Tweede Pinksterdag (12 mei) barst het van de (buiten)activiteiten op het landgoed van Kasteel Groeneveld. Ontdek dan spelenderwijs de geheimen van de natuur en cultuur in de moestuin, op de boerder..

 • Gezond Groter Groeien

  14 april 2008, Campina

  Campina biedt scholen de mogelijkheid om schoolmelk aan de leerlingen aan te bieden. Zo kunt u als school bijdragen aan de gezonde voeding van uw leerlingen. Campina Schoolmelk zorgt elke dag voor een..

 • Stem mee! Wie verdient de Nationale Kinderkroon 2008?

  14 april 2008, Kinderpostzegels

  Tot en met morgen, woensdag 16 april, kunnen kinderen nog stemmen op hun favoriete project dat Stichting Kinderpostzegels Nederland financieel ondersteunt. Maak kans op een vrijkaartje voor het Museum..

 • Win boekjes met tips voor kinderfeestjes of de Abe Lenstra voetbal

  14 april 2008, Univé

  Wil jij een handig boek winnen met ideeën voor kinderfeestjes en traktaties? Klik dan op unive.nl/gavoorgezond en lees onder het codewoord Jarig wat je daarvoor moet doen. Reageer wel vó..

 • Win de Univé Abe Lenstra voetbal

  14 april 2008, Univé

  Houd jij ook zo van buiten spelen en vooral met een leren voetbal? Je kunt een echte leren Abe Lenstra voetbal winnen! Ga naar unive.nl/gavoorgezond en lees onder het codewoord Vakantie wat je da..

 • Vul nu het scoreformulier in!

  14 april 2008, Ga voor gezond!

  Het einde van de tweede editie van Ga voor gezond! komt in zicht. Heeft uw school activiteiten ondernomen in het kader van Ga voor gezond!? Vul deze dan in op het scoreformulier op de website van Ga v..

 • Het aspergeseizoen is weer begonnen

  13 april 2008, Knorr

  Het aspergeseizoen is weer begonnen dus dat wordt weer genieten van heerlijke verse asperges. Asperges zijn lekker en gezond, want ze bevatten veel vitamines en foliumzuren. In Nederland eten we ..

 • Ga voor gezond!-test verlengd tot 21 mei

  13 april 2008, Ga voor gezond!

  Omdat de Ga voor gezond!-test nog steeds wordt ingevuld, is de termijn voor het invullen van de test verlengd tot en met 21 mei 2008! Dus bent u benieuwd naar de gezondheidssituatie van uw school? Maa..

 • Elke woensdag in de pauze: het Ga voor gezond!-journaal

  12 april 2008, Ga voor gezond!

  Elke woensdag is het Ga voor gezond!-journaal op televisie. Tot 21 mei kunnen kinderen kijken naar het Ga voor gezond!-journaal met daarin een verslag van de Ga voor gezond!-tour langs scholen, het Pr..